WIJN EN WANDELEN IN CAPPADOCIË
vanaf€145
Duur: 7.5 uur
Jan-Mei & Sept.-Dec
Stel je een sprookjesachtige schoonheid voor aan het eindpunt van de betoverende Ihlara-vallei, waar een van de grootste architectonische wonderen, de majestueuze Selime-kathedraal, oprijst.
HET OUDE PAMPHYLIË: ANTALYA & OMGEVING
vanaf€395
5-daagse excursiereis
Jan - Dec
Tijdens deze 5-daagse excursiereis maakt u kennis met de mooiste bezienswaardigheden in de stad Antalya en bezoekt u ook de belangrijkste antieke steden in de omgeving: Perge, Aspendos, Side en niet te vergeten het hoog in de bergen gelegen en relatief onbekende Termessos: exclusief door Yavuz Ataç samengesteld.
KIBYRA: STAD VAN DE GLADIATOREN
vanaf€135
Duur: 7.5 uur
Jan - Dec
Kibyra bevond zich op het kruispunt van culturele- en handelsroutes tussen Pisidië, Karië, Lycië en Frygië. De Griekse historicus Strabo schreef (in de eerste eeuw v.Chr.), over het multiculturele Kibyra, waar de inwoners vier talen spraken
KOOKWORKSHOP: ETEN OP HET STRAND BIJ BODRUM
vanaf€145
Duur: 7.5 uur
Apr - Okt
Tijdens deze kookworkshop maakt u kennis met de culinaire geheimen van de Ottomaanse en Turkse keuken.
DE KONINGIN VAN DE ROMEINSE INSCRIPTIES
vanaf€135
Duur: 7.5 uur
Jan - Dec
In de zestiende eeuw ontdekte een gezant uit de Nederlanden die op weg was naar Sultan Süleyman een inscriptie op de resten van de tempel van Augustus en Rome in Ancyra (het huidige Ankara). Pas in de 19e eeuw publiceerde de Duitse historicus Theodor Mommsen de monumentale tekst die bekend staat als Res gestae divi Augisti (De daden van de Goddelijke Augustus)
IN HET SPOOR VAN HEMINGWAY
vanaf€375
4-daagse excursiereis
Jan - Dec
Dit bijzondere excursieprogramma begint op het treinstation van Sirkeci, waar Ernest Hemingway eind september 1922, als een 23-jarige journalist met de wereldberoemde Oriënt Express vanuit Parijs arriveerde: exclusief door Yavuz Ataç samengesteld.
KOOKWORKSHOP: ETEN OP HET STRAND BIJ SELIMIYE
vanaf€145
Duur: 7.5 uur
Mei,Jun,Sep,Okt
Tijdens deze kookworkshop direct aan het strand in Selimiye maakt u kennis met de culinaire geheimen van de Turkse keuken. Naast een kookworkshop met Turkse koks hebt u de gelegenheid om af te koelen in het heldere water van de Zuid-Egeïsche zee