Over ons

Merhaba ve hoş geldiniz

Turks voor “hallo en welkom” – dit zal je vrijwel altijd horen in Turkije. Het gemoedelijke kun je combineren met oud en nieuw, Europees en Aziatisch, westers en oosters.

Denk aan een ongelooflijk rijke cultuur en een gastvrije bevolking die de perfecte ingrediënten vormen voor een betoverende reiservaring. Ontdek het authentieke Turkije, waar we met plezier klaarstaan om je te begeleiden.

Turkije biedt meer dan alleen een all-inclusive vakantie, en als ware specialisten willen we je graag laten kennismaken met de diverse facetten van dit fascinerende land.

Er is geen ander land ter wereld dat zo veelzijdig is als Turkije!

Sinds de oprichting heeft Destination Turkey zich ingezet voor de ontwikkeling van duurzame reiservaringen in Turkije, met als doel deze onvergetelijke momenten naar de toekomst over te dragen. Al onze programma’s worden uitgevoerd door gecertificeerde lokale reisagenten en met Nederlands- of Engelstalige gidsen. Volledig erkend door het Turkse ministerie van Cultuur en Toerisme en lid van TURSAB (Vereniging van Turkse reisbureaus).

Onze partners in Turkije?

Heeft u belangstelling voor een van onze producten en wilt u weten wat een samenwerking met Destination Turkey voor uw organisatie kan betekenen?

Kijk op www.destinationturkey.nl of neem contact met ons op. 

Destination Turkey

Destination Turkey werd in 1998 opgericht door Yavuz Ataç, die inmiddels ruim twintig jaar gerenommeerde reisorganisaties adviseert en begeleid op het gebied van management, planning en inkoop van reizen naar Turkije. Met zijn kennis en expertise ontwikkelde hij een uitgebreid aanbod van speciale activiteiten en excursies, die u nu ook als reisagent of touroperator aan u klanten kunt aanbieden.

Of het nu gaat om culturele hoogtepunten, een culinaire wijnreis, een wandelexcursie, een romantisch uitje naar de beste lokale restaurants – met Destination Turkey creëert u onvergetelijke momenten!

Adres

Oude Molenweg 224
6533 WS Nijmegen
Nederland

KvK Nijmegen 10044338
BTW NL002237231B60

+31 24 3557072