Over ons

Ontdek het andere Turkije met een van onze bijzonder excursies!

Merhaba ve hoş geldiniz

Turks voor “hallo en welkom” Dit zul je vrijwel altijd horen in Turkije. Het gemoedelijke kun je combineren met oud en nieuw, Europees en Aziatisch, westers en oosters.

Geen land ter wereld is zo veelzijdig als Turkije. Als echte specialist laten wij je graag kennismaken met de andere kanten van dit fascinerende land.

Turkije biedt meer dan alleen een all-inclusive vakantie.

Over ons

Als echte Turkije-specialist laten wij reisorganisaties, reisagenten en bedrijven graag kennismaken met de veelzijdigheid van dit fascinerende land.

Heeft u belangstelling voor een van onze producten en wilt u weten wat een samenwerking met Destination Turkey voor uw organisatie kan betekenen?

Kijk op www.destinationturkey.nl of neem contact met ons op. 

Destination Turkey

Destination Turkey werd in 1998 opgericht door Yavuz Ataç, die inmiddels ruim twintig jaar gerenommeerde reisorganisaties adviseert en begeleid op het gebied van management, planning en inkoop van reizen naar Turkije. Met zijn kennis en expertise en in samenwerking met lokale agenten ontwikkelde hij een uitgebreid aanbod van speciale activiteiten en excursies, die u nu als reisagent of touroperator aan u klanten kunt aanbieden.

Adres

Oude Molenweg 224
6533 WS Nijmegen
Nederland

KvK Nijmegen 10044338
BTW NL002237231B60

+31 24 3557072
contact@destinationturkey.nl