IZMIR: HET OUDE SMYRNA

0
Prijs
Vanaf€125
Prijs
Vanaf€125
Boek Online
Aanvraagformulier
Naam*
E-mail*
Uw aanvraag*
Beschikbaar: 14 personen
* Selecteer alle verplichte velden om door te gaan naar de volgende stap.

Doorgaan met boeken

Zet op verlanglijstje

Voor het aanmaken van een verlanglijstje is een account vereist

7205

Waarom Destination Turkey?

 • Bijzondere excursies
 • De meest complete website
 • Beste prijs en kwaliteitverhouding
 • Je kunt de meeste excursies tot 24 uur voordat ze beginnen gratis annuleren
 • Alle reisprogramma's worden uitgevoerd door gecertificeerde lokale reisagenten. Volledig erkend door het Turkse ministerie van Cultuur en Toerisme en lid van TURSAB (Vereniging van Turkse reisbureaus).


Heb je een vraag?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

024.3557072

contact@destinationturkey.nlBooking.com

Duur: 6.5 uur
Jan - Dec
Izmir (ADB) Bodrum (BJV)
Izmir
Min leeftijd : 12+
Max aantal deelnemers: 14
Details

IZMIR: HET OUDE SMYRNA

Een mild klimaat, een veelzijdige keuken, cultuur en geschiedenis! Izmir heeft meer te bieden dan u misschien denkt. In het oude Smyrna hebben de Lydiërs, Grieken, Romeinen, Byzantijnen, kruisridders, Seltsjoeken, Genuezen, Mongolen en sinds 1425 de Osmanen geheerst: exclusief door Yavuz Ataç samengesteld.

Vertrek en terugkeer

U wordt bij de receptie van uw hotel of op het vliegveld/busstation opgehaald en weer teruggebracht.

Inbegrepen

 • Transfer van en naar je hotel in de Noord-Egeïsche kust of vliegveld/busstation van Izmir v.v.
 • Lunch
 • Entreegelden
 • Engels- of Nederlandstalige reisleiding

Niet inbegrepen

 • Drankjes tijdens de lunch
 • Fooien (optioneel)

Extra informatie

 • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging, tenzij u 7 dagen vóór de dag van de reis boekt. In dit geval ontvangt u (afhankelijk van beschikbaarheid) zo snel mogelijk een bevestiging.
 • Annuleer minimaal 3 dagen vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
Programma

IZMIR: HET OUDE SMYRNA

Een mild klimaat, een veelzijdige keuken, cultuur en geschiedenis! Izmir heeft meer te bieden dan u misschien denkt. In het oude Smyrna hebben de Lydiërs, Grieken, Romeinen,Byzantijnen, kruisridders, Seltsjoeken, Genuezen, Mongolen en sinds 1425 de Osmanen geheerst.

Onze excursie door Izmir begint met een bezoek aan de indrukwekkende oude ruïnes van een kasteel op de Kadifekale berg, de Agora in het district Namazgah, het symbool van Izmir de “Saat Kulesi” – de klokkentoren, de overblijfselen van de St. Polycarpkerk; de oudste kerk van Izmir die de zeven kerken van de Apocalyps-gemeenschap symboliseert. De collecties in het archeologisch museum van de stad omvat indrukwekkend geschilderde terracotta sarcofagen van de naburige stad Clazomenae en evenals beelden, mozaïeken van de plaatsen langs de kust (Pergamon, Efeze en Miletus) en opgravingen aan de agora in Izmir afkomstig zijn. Na de lunch gaan wij via de schilderachtige “Atatürk Caddesi,” naar de beroemde wijk Kemeraltı deze historische wijk zijn er verschillende oude gebouwen, leuke charmante straatjes met veel winkeltjes, barretjes en restaurants.

’s Middags lunchen we in een Egeïsche-specialiteitenrestaurant. U zult verrast zijn over de veelzijdigheid van de Egeïsche keuken.

Wist je dat?
In 1625 verbonden een aantal Amsterdamse kooplieden zich tot de Directie van de Levantse handel en de Navigatie op de Midellandse Zee en de eerste Nederlandse consul in Smyrna in jaar 1656 benoemd is!

Prijs €125 p.p.
Minimum deelname: 4 personen.

Wilt u met familie, een groep vrienden of collega’s deze excursie met een Nederlandstalige gids maken? Dan kunt u hiervoor een offerte aanvragen met vermelding van de volgende gegevens: het aantal personen, de gewenste datum en uw contactgegevens.

Dit programma is samengesteld door Yavuz Ataç
© Destination Turkey.

Kaart

Foto's
1 bezoekers bekijken deze excursie nu!