KOOKWORKSHOP: ETEN OP HET STRAND BIJ KUŞADASI

0
Prijs
Vanaf€135
Prijs
Vanaf€135
Boek Online
Aanvraagformulier
Naam*
E-mail*
Uw aanvraag*
Beschikbaar: 6 personen
* Selecteer alle verplichte velden om door te gaan naar de volgende stap.

Doorgaan met boeken

Zet op verlanglijstje

Voor het aanmaken van een verlanglijstje is een account vereist

3800

Waarom Destination Turkey?

 • Bijzondere excursies
 • De meest complete website
 • Beste prijs en kwaliteitverhouding
 • Je kunt de meeste excursies tot 24 uur voordat ze beginnen gratis annuleren
 • Alle reisprogramma's worden uitgevoerd door gecertificeerde lokale reisagenten. Volledig erkend door het Turkse ministerie van Cultuur en Toerisme en lid van TURSAB (Vereniging van Turkse reisbureaus).


Heb je een vraag?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

024.3557072

contact@destinationturkey.nlBooking.com

Duur: 7.5 uur
Apr - Okt
Noord-Egeïsche Kust (ADB)
Kuşadası
Min leeftijd : 16+
Max aantal deelnemers: 6
Details

KOOKWORKSHOP: ETEN OP HET STRAND BIJ KUŞADASI

Tijdens deze kookworkshop direct aan het strand in Kuşadası maak je kennis met de culinaire geheimen van de Egeïsche keuken. Naast een kookworkshop met Turkse koks heb je de gelegenheid om af te koelen in het heldere water van de Egeïsche zee: exclusief door Yavuz Ataç samengesteld.

Vertrek en terugkeer

U wordt bij de receptie van uw hotel opgehaald en weer teruggebracht.

Inbegrepen

 • Transfer van en naar je hotel of vliegveld v.v.
 • Tijdens de lunch 2 glazen wijn (keuze uit rood, wit en roze) of frisdrank.
 • Entreegelden
 • Ligbedden en paralols

Niet inbegrepen

 • Overige drankjes
 • Fooien (optioneel)

Extra informatie

 • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging, tenzij u 7 dagen vóór de dag van de reis boekt. In dit geval ontvangt u (afhankelijk van beschikbaarheid) zo snel mogelijk een bevestiging.
 • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
 • Vergeet niet uw zwemkleding mee te nemen!
Programma

KOOKWORKSHOP: ETEN OP HET STRAND BIJ KUŞADASI

Tijdens deze kookworkshop direct aan het strand in Kuşadası maak je kennis met de culinaire geheimen van de Egeïsche keuken. Naast een kookworkshop met Turkse koks heb je de gelegenheid om af te koelen in het heldere water van de Egeïsche zee.

Onder het genot van een kop koffie of thee, luister je naar over de belangrijkste geheimen van de Turkse keukencultuur en gelijktijdig hoor je de details over het kookworkshopprogramma. Het lunchmenu bestaat uit vier gangen. Twee koude voorgerechten (Turks: mezes), een warm tussengerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht. De verse groenten komen van de lokale markt., de vis is van de vismarkt (vlakbij de haven voor de cruiseschepen)., het vlees van de slager uit het dorp Kirazlı., de melk is van een lokale koe en het “dorpbrood” wordt gebakken door een dorpsbewoonster., de extra vergine koudgeperste olijfolie wordt geleverd door een olijfolie producent uit Davutlar evenals de tomatenpuree (gerijpt in de zon) en paprika. Tijm, rozemarijn en salie wordt geplukt bij de antieke stad Herakliea, aan de voet van het Latmos gebergte. Na de kookles geniet je van je eigengemaakte lunch. Daarna bezoek je uiteraard Efeze, een van de best bewaarde antieke steden in Turkije, waar u oog in oog staat met één van de zeven wereldwonderen: de Celsus Bibliotheek. De rest van de dag heb je de gelegenheid om af te koelen in het heldere water van de Egeïsche zee (vergeet niet om zwemkleding mee te nemen).

Wist u dat…
Het oudste kookboek van de wereld is in de 4e eeuw voor Christus door Archestratus geschreven. In zijn werk Hedypatheia (Luxe leven), waar alleen fragmenten van bewaard zijn gebleven, vertelt de gastronomische dichter Archestratus. “In de stad Efeze, wordt de belangrijkste vissoort door de lokale bevolking ‘Ioniskos’ (waarschijnlijk de harder) genoemd. Archestratus raadt aan om, hoe groot de vis ook moge zijn, deze in zijn geheel in een oven te bereiden, met slechts een paar kruiden, olie en zout..”

Prijs € 135 p.p.
Minimum deelname: 4 personen.

Wilt u met familie, een groep vrienden of collega’s deze excursie met een Nederlandstalige gids maken? Dan kunt u hiervoor een offerte aanvragen met vermelding van de volgende gegevens: het aantal personen, de gewenste datum en uw contactgegevens.

Dit programma is samengesteld door Yavuz Ataç
© Destination Turkey

Kaart

Foto's

Tips! Op zoek naar een all inclusive resort aan de Noord-Egeïsche Kust? Wij raden;

Hotel Korumar Deluxe in Kuşadası

 • Luchthaven Izmir op ca. 70 km
 • Direct aan zee en rustig gelegen
 • Centrum Kusadası op ca. 2 km

Wil je meer informatie over de prijzen, reviews en beschikbaarheid? [Klik hier]

1 bezoekers bekijken deze excursie nu!