KOOKWORKSHOP: ETEN AAN DE BLUE LAGOON

0
Prijs
Vanaf€105
Prijs
Vanaf€105
Naam*
E-mail*
Uw aanvraag*
Zet op verlanglijstje

Voor het aanmaken van een verlanglijstje is een account vereist

2563

Waarom Destination Turkey?

  • De meest complete website
  • Bijzondere excursies
  • Beste prijs en kwaliteitverhouding
  • Je kunt de meeste excursies tot 24 uur voordat ze beginnen gratis annuleren

Heb je een vraag?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

024.3557072
contact@destinationturkey.nl



Booking.com

Duur: 7.5 uur
Mei - Okt
Lycische kust (DLM)
Fethiye
Min leeftijd : 16+
Max aantal deelnemers: 6
Details

KOOKWORKSHOP: ETEN AAN DE BLUE LAGOON

Tijdens deze kookworkshop direct aan het strand in Ölüdeniz maakt u kennis met de culinaire geheimen van de Turkse keuken. Naast een kookworkshop met Turkse koks hebt u de gelegenheid om af te koelen in het heldere water van het ‘Blue Lagoon strand’: exclusief door Yavuz Ataç samengesteld.

Vertrek en terugkeer

U wordt bij de receptie van uw hotel of op het busstation opgehaald en weer teruggebracht.

Mobil Ticket

Geprinte of mobiele voucher worden geaccepteerd.

Inbegrepen

  • Transfer van en naar je hotel aan de Lycische kust vliegveld/busstation v.v.
  • Tijdens de lunch 2 glazen wijn (keuze uit rood, wit en roze) of frisdrank.
  • Entreegelden
  • Ligbedden en paralols

Niet inbegrepen

  • Overige drankjes
  • Fooien (optioneel)

Extra informatie

  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging, tenzij u 7 dagen vóór de dag van de reis boekt. In dit geval ontvangt u (afhankelijk van beschikbaarheid) zo snel mogelijk een bevestiging.
  • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
  • Vergeet niet uw zwemkleding mee te nemen!
Programma

KOOKWORKSHOP: ETEN AAN DE BLUE LAGOON

Tijdens deze kookworkshop direct aan het strand in Ölüdeniz maakt u kennis met de culinaire geheimen van de Turkse keuken. Naast een kookworkshop met Turkse koks hebt u de gelegenheid om af te koelen in het heldere water van het “Blue Lagoon strand’.

Onder het genot van een kop koffie of thee, luister je naar over de belangrijkste geheimen van het Turkse keuken cultuur en gelijktijdig hoort u de details over de kookworkshop programma. Het lunch-menu bestaat uit vier gangen. Twee koude voorgerechten (Turks: mezes), een warm tussengerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht. De verse groenten komen uit de lokale markt of van de buren. De Vis is van vismarkt in Fethiye. Vlees van slager in de volgende plaatsje Hisarönü. Melk is van een lokale koe en het “dorp brood” wordt gebakken door een dorpsbewoner in Kayaköy. Extra vergine koudgeperste olijfolie wordt geleverd door een kleine producent uit Faralya zoals de Tomatenpuree (gerijpt in de zon) en paprika. Tijm, rozemarijn, salie word geplukt van de heuvels boven de Vliendervallei waar de Lycianwayhouses gelegen zijn.

Na de kookles geniet u van uw eigengemaakte lunch. Daarna verkent u met een boot de prachtige omgeving op het water. De rest van de dag hebt u de gelegenheid om af te koelen in het heldere water van Ölüdeniz (vergeet niet uw zwemkleding mee te nemen).

Prijs € 105 p.p.
Minimum deelname: 2 personen.

Wilt u met familie, een groep vrienden of collega’s deze excursie met een Nederlandstalige gids maken? Dan kunt u hiervoor een offerte aanvragen met vermelding van de volgende gegevens: het aantal personen, de gewenste datum en uw contactgegevens.

Dit programma is samengesteld door Yavuz Ataç
© Destination Turkey

Kaart

Foto's
1 bezoekers bekijken deze excursie nu!