Onze partners

Welkom op onze Partnerpagina!

We zijn verheugd om u te informeren over de geweldige lokale reisagenten, die zich hebben aangesloten bij onze missie om de toeristische sector in Turkije te promoten. Samen streven we naar het creëren van unieke en onvergetelijke ervaringen.

Onze partners zijn van onschatbare waarde in het realiseren van dit doel, en we willen graag de gelegenheid benutten om ze in de schijnwerpers te zetten. Hun toewijding en samenwerking dragen bij aan het versterken van de toeristische infrastructuur, het bevorderen van culturele uitwisseling en het stimuleren van duurzaam toerisme in Turkije.

Neem gerust een kijkje op deze pagina om meer te weten te komen over de fantastische ondernemingen, die deel uitmaken van onze groeiende organisatie. Samen bouwen we aan een bloeiende toekomst voor het toerisme in Turkije.

Bedankt voor uw steun en betrokkenheid!

Destination Turkey Team

Bijzondere excursies, uitgevoerd met de hulp van de beste lokale reisagenten.

Al onze programma’s worden uitgevoerd door gecertificeerde lokale reisagenten en met Nederlands- of Engelstalige gidsen. Volledig erkend door het Turkse ministerie van Cultuur en Toerisme en lid van TURSAB (Vereniging van Turkse reisbureaus).

Bij het samenstellen van onze reisprogramma’s houden we rekening met mensen, milieu, natuur en cultuur, zodat de vakantie niet alleen voor u bijzonder is, maar ook komende generaties kunnen genieten van aantrekkelijke bestemmingen!