MUSEA VAN ISTANBUL

0
Prijs
Vanaf€85
Prijs
Vanaf€85
Naam*
E-mail*
Uw aanvraag*
Zet op verlanglijstje

Voor het aanmaken van een verlanglijstje is een account vereist

2381

Waarom Destination Turkey?

 • Bijzondere excursies
 • De meest complete website
 • Beste prijs en kwaliteitverhouding
 • Je kunt de meeste excursies tot 24 uur voordat ze beginnen gratis annulerenBooking.com

Duur: 8.5 uur
Jan - Dec
Istanbul (IST)
Istanbul
Min leeftijd : 16+
Max aantal deelnemers: 14
Details

MUSEA VAN ISTANBUL

Tijdens deze excursie voor kunstliefhebbers bezoekt u verschillende musea en maakt u kennis met kunst variërend van de vroeg islamitische en Ottomaanse tijd tot aan moderne en hedendaagse kunstcollecties. 

Vertrek en terugkeer

U wordt bij de receptie van uw hotel gelegen in de oude stad en Beyoğlu (Galata, Pera of Taksim) opgehaald en weer teruggebracht.

Mobil Ticket

Geprinte of mobiele voucher worden geaccepteerd

Inbegrepen

 • Transfer van hotels gelegen in de oude stad en Beyoğlu (Galata, Pera en Taksim) v.v
 • Lunch
 • Entreegelden
 • Engels- of Nederlandstalige reisleiding

Niet inbegrepen

 • Drankjes tijdens de Lunch
 • Fooien (optioneel)

Extra informatie

 • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging, tenzij u 7 dagen vóór de dag van de reis boekt. In dit geval ontvangt u (afhankelijk van beschikbaarheid) zo snel mogelijk een bevestiging.
 • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
Programma

MUSEA VAN ISTANBUL

Tijdens deze excursie voor kunstliefhebbers bezoekt u verschillende musea en maakt u kennis met kunst variërend van de vroeg islamitische en Ottomaanse tijd tot aan moderne en hedendaagse kunstcollecties. We beginnen met een bezoek aan het Museum van Turkse en Islamitische kunst, dat gelegen is aan het Hippodroom. Het museum is gehuisvest in het voormalige, 16e-eeuwse paleis van Ibrahim Pasha, het grootste privépaleis uit de Ottomaanse tijd. De collectie is bijeengebracht in de 19e eeuw en bestaat zo’n 40.000 stukken die dateren van het begin van de islam tot aan de moderne tijd. Vervolgens brengen we een bezoek aan het Archeologisch museum, met een schitterende collectie Romeinse, Griekse en Byzantijnse kunst van Turkse bodem. In de wijk Beyoglu bezoeken we twee musea. In het Istanbul Modern, het eerste museum voor hedendaagse kunst in Turkije, bewonderen we een fantastische collectie moderne kunst van het begin van de vorige eeuw tot nu. Als laatste brengen we een bezoek aan het Pera museum dat onder andere een prachtige collectie Oriëntalistische kunst bezit.

Prijs € 85 p.p.
Minimum deelname: 2 personen.

Wilt u met familie, een groep vrienden of collega’s deze excursie met een Nederlandstalige gids maken? Dan kunt u hiervoor een offerte aanvragen met vermelding van de volgende gegevens: het aantal personen, de gewenste datum en uw contactgegevens.

Dit programma is samengesteld door Yavuz Ataç
© Destination Turkey

Kaart

Photos
2 bezoekers bekijken deze excursie nu!