ISTANBUL “WINE & DINE”

0
Prijs
Vanaf€135
Prijs
Vanaf€135
Boek Online
Aanvraagformulier
Naam*
E-mail*
Uw aanvraag*
Beschikbaar: 12 personen
* Selecteer alle verplichte velden om door te gaan naar de volgende stap.

Doorgaan met boeken

Zet op verlanglijstje

Voor het aanmaken van een verlanglijstje is een account vereist

2953

Waarom Destination Turkey?

 • Bijzondere excursies
 • De meest complete website
 • Beste prijs en kwaliteitverhouding
 • Je kunt de meeste excursies tot 24 uur voordat ze beginnen gratis annuleren
 • Alle reisprogramma's worden uitgevoerd door gecertificeerde lokale reisagenten. Volledig erkend door het Turkse ministerie van Cultuur en Toerisme en lid van TURSAB (Vereniging van Turkse reisbureaus).


Heb je een vraag?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

024.3557072

contact@destinationturkey.nlBooking.com

Duur: 6.5 uur
Jan - Dec
Istanbul (IST)
Istanbul
Min leeftijd : 18+
Max aantal deelnemers: 12
Details

ISTANBUL “WINE & DINE”

Ontdek al wandelend de buurten, straten en monumenten van de bruisende wereldstad Istanbul. Onze ervaren Nederlandstalige gids neemt u mee naar enkele favoriete plekken van de lokale bevolking en de beste ‘Wine & Dine’ adressen van Istanbul: exclusief door Yavuz Ataç samengesteld.

Verzamelpunt

Het treinstation Sirkeci, Café Oriënt Express

Inbegrepen

 • Lunch
 • Entreegelden
 • Nederlandstalige reisleiding
 • U proeft 2 wijnen (keuze uit rood, wit en/of rosé, proefglazen) en hierbij worden wat brood en olijven geserveerd

Niet inbegrepen

 • Drankjes tijdens de lunch en bij de koffie pauze
 • Fooien (optioneel)

Extra informatie

 • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging, tenzij u 7 dagen vóór de dag van de reis boekt. In dit geval ontvangt u (afhankelijk van beschikbaarheid) zo snel mogelijk een bevestiging.
 • Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
Programma

ISTANBUL WANDELEXCURSIE “WINE & DINE”

Ontdek al wandelend de buurten, straten en monumenten van de bruisende wereldstad Istanbul. Onze ervaren Nederlandstalige gids neemt u mee naar enkele favoriete plekken van de lokale bevolking en de beste ‘Wine & Dine’ adressen van Istanbul.

We beginnen met een bezoek aan het treinstation Sirkeci, waar in de negentiende eeuw de reizigers met de wereldberoemde Oriënt Express arriveerden. Via de Galatabrug steken we de Gouden Hoorn over naar de wijk Karaköy, het voormalige Galata met de beroemde Galatatoren en de Istiklal Straat waar de monumentale panden en de historische tram oude tijden doen herleven. Daarna bezoeken we Hotel Pera Palas, waar Agatha Christie logeerde en haar thriller ‘Murder in The Oriënt Express’ schreef. Onze gids verteld waarom de legendarische gasten, waaronder de Amerikaanse schrijver Ernest Hemmingway, de Nederlandse spionne Mata Hari, Jackie Onasis, Zsa Zsa Gabor, Greta Garbo en koning Edward VIII, voor dit hotel kozen en waar zij hun cocktails dronken. In het nabijgelegen Pera Museum kunt u onder andere het schilderij ‘de schildpadleraar’ van de beroemde Ottomaanse schilder en oprichter van het archeologisch museum Osman Hamdi Bey bekijken. We sluiten de dag af in de nostalgische buurt Beyoğlu, waar u heerlijk relaxed van wijnen van lokale producenten kunt genieten in het wijnhuis Hazza Polu en de historische wijnbar Pano.

Turkije is een van oudste wijnlanden ter wereld en kent over 1200 druivensoorten. In de laatste decennia begrijpen steeds meer wijnmakers dat werken met oude, lokale druiven de moeite loont. Ook de grootste wijnproducenten in het land hebben hun reputatie te danken aan lokale druiven, zoals de witte Sultaniye, Narince of Emir en de rode Kalecik Karası, Öküzgözü en Boğazkere.

’s Middags lunchen we in een specialiteitenrestaurant in Pera waar u kunt genieten van een van de veelzijdige gerechten uit de traditionele Turkse- en Ottomaanse keuken.

Prijs € 135,- p.p.
Minimum deelname 4 personen.

Wilt u met familie, een groep vrienden of collega’s deze excursie maken? Dan kunt u hiervoor een offerte aanvragen met vermelding van de volgende gegevens: het aantal personen, de gewenste datum en uw contactgegevens.

Dit programma is samengesteld door Yavuz Ataç
© Destination Turkey

Kaart

Foto's
1 bezoekers bekijken deze excursie nu!