BODRUM: HET SAINT-TROPEZ VAN TURKIJE

0
Prijs
Vanaf€495
Prijs
Vanaf€495
Naam*
E-mail*
Uw aanvraag*
Zet op verlanglijstje

Voor het aanmaken van een verlanglijstje is een account vereist

6275

Waarom Destination Turkey?

 • Bijzondere excursies
 • De meest complete website
 • Beste prijs en kwaliteitverhouding
 • Je kunt de meeste excursies tot 24 uur voordat ze beginnen gratis annuleren
 • Alle reisprogramma's worden uitgevoerd door gecertificeerde lokale reisagenten. Volledig erkend door het Turkse ministerie van Cultuur en Toerisme en lid van TURSAB (Vereniging van Turkse reisbureaus).


Heb je een vraag?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

024.3557072

contact@destinationturkey.nlBooking.com

5-daagse excursiereis
Apr - Okt
Egeïsche Kust (BJV)
Bodrum
Min leeftijd : 12+
Max aantal deelnemers: 14
Details

BODRUM: HET SAINT-TROPEZ VAN TURKIJE

Tijdens deze 5-daagse reis maakt u kennis met Bodrum, ‘het Saint-Tropez van Turkije’, een bruisende badplaats aan de Egeïsche kust. We ontdekken het schiereiland waar Bodrum op gelegen is met zowel authentieke dorpjes als de superluxe jachthaven van Yalıkavak. Cultuurliefhebbers komen ook aan hun trekken tijdens de excursie naar de antieke stad Efeze. Bovendien staat er ook een dagje ‘Blue Cruise’ en een bezoek aan een van de bruisende beachclubs van Bodrum op het programma: exclusief door Yavuz Ataç samengesteld.

Vertrek en terugkeer

U wordt bij de receptie van uw hotel of op het vliegveld/busstation opgehaald en weer teruggebracht.

Inbegrepen

 • Transfer van hotel, busstation of vliegveld Bodrum v.v
 • Lunch
 • Entreegelden
 • Engels of Nederlandstalige reisleiding
 • Overnachting met ontbijt op basis van een tweepersoonskamer in een bijzonder hotel met een adembenemend uitzicht over de Turkse Ägäis. Dit hotel is omringd door prachtig verzorgde tuinen en biedt een spectaculair uitzicht over Bodrum, de St. Petersburcht en de jachthaven

Niet inbegrepen

 • Vlucht of busreis naar Bodrum
 • Diner
 • Drankjes tijdens de lunch en diner en bij de koffie pauze
 • Fooien (optioneel)

Extra informatie

 • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging, tenzij u 21 dagen vóór de dag van de reis boekt. In dit geval ontvangt u (afhankelijk van beschikbaarheid) zo snel mogelijk een bevestiging.
 • Annuleer minimaal 14 dagen vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.
Programma

Dag 1Aankomst

Na aankomst op de luchthaven van Bodrum of op het busstation, wordt u opgehaald en naar een bijzonder hotel met een adembenemend uitzicht over de Turkse Ägäis gebracht. Dit hotel is omringd door prachtig verzorgde tuinen en biedt een spectaculair uitzicht over Bodrum, de St. Petersburcht en de jachthaven.

Dag 2Omgeving van Bodrum

Na het ontbijt maken we kennis met het schiereiland waarop Bodrum gelegen is. We bezoeken een typisch Turks dorp, waar we een wandeling maken en een theehuis bezoeken. Vervolgens rijden we naar het stadje Turgutreis. Op zaterdag is hier altijd een leuke kleine markt waar u de echte gemoedelijke Turkse ambiance kunt ervaren. Daarna brengen we een bezoek aan het pittoreske plaatsje Yalıkavak. Dit voormalige vissersdorpje heeft een authentiek centrum met smalle steegjes, diverse winkeltjes, bars en restaurants én een zeer luxe jachthaven. We sluiten de dag af in een van de bruisende beachclubs van Bodrum. Zon, zee, zand, live muziek en een energieke sfeer: de beachclubs van Bodrum hebben een internationale reputatie. Vergeet niet uw zwemkleding mee te nemen!.

Dag 3Excursie naar Efeze

Efeze is een van ‘s werelds rijkste archeologische vindplaatsen met indrukwekkende ruïnes uit de klassieke Griekse, Hellenistische, Romeinse en vroeg-Byzantijnse periode. Het is ook nauw verbonden met het begin van het christelijk geloof. Zowe de apostel Johannes als Paulus bezochten de stad en de Maagd Maria zelf zou haar laatste dagen in de buurt hebben doorgebracht. In de antieke stad zien we onder andere het theater, de beroemde bibliotheek van Celsus en de hanghuizen. We ezoeken ook de resten van de enorme Johannesbasiliek, de moskee van Isabey en de tempel van Artemis (een van de zeven wonderen van de antieke wereld). Uiteindelijk maken we een korte pelgrimstocht naar het Huis van de Maagd Maria, dat hoog op een berghelling staat met uitzicht op de Egeïsche Zee en het Griekse eiland Samos.

Dag 4Boottocht aan de Egeïsche kust

Op het programma van vandaag staat een Boottocht met een traditionele Gület, houten boten die in Bodrum zijn gebouwd. Een heerlijke dag om te ontspannen, te zwemmen, zonnebaden en plezier te maken. We varen naar verschillende baaien in de omgeving van Bodrum waaronder de baai van Kemal Beach. De lunch wordt aan boord gebruikt.

Dag 5terugreis

Afhankelijk van de vertrektijd van uw vliegtuig kun u nogmaals Bodrum bezoeken.
Maar daarna is de reis toch echt afgelopen en brengt de reisleider u weer terug naar het vliegveld/busstation of hotel.

• Prijs pro persoon €495 voor een groep vanaf 4 personen.

We vermelden een vanaf prijs omdat de prijzen per perioden verschillen!

De prijzen zijn per persoon gebaseerd op een tweepersoonsbezetting per kamer. Toeslag voor een eenpersoonskamer op aanvraag!

Wilt u met familie, een groep vrienden of collega’s deze excursie met een Nederlandstalige gids maken? Dan kunt u hiervoor een offerte aanvragen met vermelding van de volgende gegevens: het aantal personen, de gewenste datum en uw contactgegevens.

Dit programma is samengesteld door Yavuz Ataç
© Destination Turkey

Kaart

Foto's

Zoek je een mooie plek om te overnachten in Bodrum? Wij raden;

Hotel Manastir

 • Luchthaven Bodrum ca. 35 km
 • Restaurant & Bar
 • Spa & Wellness

Wil je meer informatie over de prijzen, reviews en beschikbaarheid? > Klik < hier!

1 bezoekers bekijken deze excursie nu!