Kookworkshops

KOOKWORKSHOP: ETEN OP HET STRAND BIJ SELIMIYE

Vanaf€95
Duur: 7.5 uur
Selimiye bij Marmaris
Tijdens deze kookworkshop direct aan het strand in Selimiye maakt u kennis met de culinaire geheimen van de Turkse keuken. Naast een kookworkshop met Turkse koks hebt u de gelegenheid om af te koelen in het heldere water van de Egeïsche zee.
0

KOOKWORKSHOP: ETEN OP HET STRAND BIJ BODRUM

Vanaf€105
Duur: 7.5 uur
Bodrum
Tijdens deze kookworkshop direct aan het strand in het pittoreske plaatsje Gümüşlük maakt u kennis met de culinaire geheimen van de Ottomaanse en Turkse keuken. Naast een kookworkshop met Turkse koks hebt u de gelegenheid om af te koelen in het heldere water van de Egeïsche zee.
0

KOOKWORKSHOP IN ISTANBUL

Vanaf€125
Duur: 7.5 uur
Istanbul
Houdt u van koken en wilt u meer leren over de culinaire geheimen van de Ottomaanse en Turkse keuken?Behalve de kookworkshop met Turkse koks hebt u ook gelegenheid bij een wandeling, de stad te voet kennen te leren.
0

GASTRONOMIE VAN DE OUDHEID

Vanaf€105
Duur: 8.5 uur
Egeïsche & Lycische kust, Istanbul
Hou je van koken en wilt u meer weten over de culinaire gewoontes uit de oudheid? De gastronomische dichter Archestratus van Gela, een tijdgenoot van Aristoteles, vertelt in zijn werk Hedypatheia, geschreven in de 4e eeuw voor Christus, waar de lekkerste Mediterrane gerechten te vinden zijn en hoe je die op een eenvoudige manier kunt […]
0

KOOKWORKSHOP: ETEN AAN DE BLUE LAGOON

Vanaf€105
Duur: 7.5 uur
Fethiye
De verse groenten komen uit de lokale markt of van de buren. De Vis is van vismarkt in Fethiye. Melk is van een lokale koe en het "dorp brood" wordt gebakken door een dorpsbewoner in Kayaköy. Extra vergine koudgeperste olijfolie wordt geleverd door een kleine producent uit Faralya zoals de Tomatenpuree (gerijpt in de zon) […]
0

KOOKWORKSHOP: ETEN OP HET STRAND BIJ FETHIYE

Vanaf€85
Duur: 6.5 uur
Fethiye
Tijdens deze kookworkshop direct aan het strand maakt u kennis met de culinaire geheimen van de Turkse keuken. Naast een kookworkshop met Turkse koks hebt u de gelegenheid om af te koelen in het heldere water van de Zuid-Egeïsche zee.
0